Här kommer jag lägga ut lite bilder efterhand som resan genom yrkeslivet fortgår eller när jag grävt lite i bildarkivet. 

 

Blommor och fest när premiären av "När järnvägen kom" gick upp på en fullsatt biograf Facklan i Åkersberga 2016. 

Den som tror att film och tv bara är glamour: Ni har fel! Ofta är man mer packåsna än konstnär. Bilden tagen 1994 under fotbolls-VM i USA. Observera frillan!

Hittade en bild på min mycket käre vän och kollega Christer Ulfbåge. Bilden är tagen på Tobago i västindien och vi har precis lurat in oss på deras finaste golfbana gratis. Vi hade "Bågens" gamla VHS-kamera och sa att vi kom från Golf Digest och skulle göra ett reportage om banan. Inte så snyggt kanske, men fan va vi skrattade!

En intervju med golfaren Henrik Stenson och hans radarpartner, golfarkitekten Christian Lundin under inspelning på Österåkers fantasiskt fina golfbana.

En fullständigt galen resa i Afrika under ett safarirally. På bilden ses Moses, vår egen Masaikrigare. En mycket stolt och tapper krigare som var vår chaufför och vakt under inspelningen.

En ögonblicksbild tagen av min gode vän Albert Svanberg under vår första resa till krigets Sarajevo 1993. Mitt i krigets vanvett blev det en stunds lek med världens bästa leksak och några barn på en bakgata i Sarajevo.

En mörk dag i Sveriges historia. Bilden är tagen den femtonde mars 1986. Min position vid begravningskortegen var vid stadshuset. Mordet på Olof Palme är alltjämnt en skamfläck i vår tid.

En månadslång resa i Afrika med TV-sportens Mathias Engstrand. Dubbla OS-guld och fyra VM utomhus blev detr för Haile Gebrselassie. Minns speciellt att vi filamde honom en dag på en platå utanför Addis Abeba i gryningen. Makalös upplevelse. Han var dessutom en duktig kock och bjöd på käk hemma hos honom när vi var färdigfilmade.

Från samma resa som ovan 1999 och ytterligare ett möte med en av dåtidens superstjärnor. Här dubble Olympiske mästaren Hicham El Guerrouj. Det blev visst fyra VM-guld också för den gode Hicham, en av historiens bästa medeldistanslöpare.

Kina var under månag år en andra hemmaplan för mig. Här tillsammans med två riktiga legendarer, skridskoåkaren Thomas Gustavsson med baken mot kameran och löparen Anders Gärderud.

En inspelning på Grönlands packis någon gång på nittio-talet med min gode vän Janne Svanlund. Janne gick sorgligt bort 2011. Jag saknar honom väldigt mycket. 

En intervju med Alessandro del Piero, en av världens bäste fotbollspelare

Och här med den allra bäste. Diego Forlan blev utsedd till VM:s bäste spelare 2010

Två legendarer någon gång på åttio-talet...

Tjugo mil bakvänd på en hoj i spöregn. En vanlig dag på jobbet...

Jag, tillsammans med två mästare. Albert Svanberg i TV-produktion. Mike Powell i längdhopp, 8.95 i Tokyo, ett av idrottsvärldens mäktigaste rekord.

"From Russia with love"

Röda torget i Moskva under inspelningen av dokumentären "Livets vita duk" på åttio-talet

En stund i fikarummet med Sven "Plex" Petterson under OS i Albertville 1992. En underbar gubbe, men som blev grymt sur när han torskade i kortspel.

Tomtar är vi allihopa! Han som håller i kameran heter Jens Lind. I övrigt undertecknad, Dennis Widemyr, Leffe Carlsson och Albert Svanberg någonstans i USA under fotbolls-VM 94

På en klippa i Omanviken 2014 när jag filmade och producerade X-cat, världens snabbaste båtracing.

Inspelning med vännen Jens Lind någonstans i Sverige.

Vännen och kollegan Emil Nylander och redigering på Schilthorn i Schweiziska alperna. Här spelades för övrigt James Bondfilmen "I hennes majestäts hemliga tjänst in" Precis här!

Stockholms skärgård under inspelningen av dokumentären om Pelle Törner, Taubetolkare